Hajgumi


Tűnj ki a tömegből GR80 hajgumival!

A hajgumi a ’90-es évek divatjának egyik meghatározó darabja volt, de most újra visszatért és máris sokkal népszerűbb, mint valaha is volt!

Lehet rövid, hosszú, göndör vagy egyenes a hajad, a GR80 scrunchie bármilyen típusú hajhoz tökéletes!
A puha selyem kíméletes a hajhoz és megóvja a károsodásoktól. Nem húzza és ami a legfontosabb, hogy a haj nem törik meg.

Hordhatod vele a frizurád lófarokban, de összefoghatod trendin a fejtetőn is, vagy tarkómagasságban, de sokan csak a csuklójukra rakják őket, akárcsak egy szép karkötőt. Viselésének variációja végtelen és mindenhogyan elegáns!

Menyasszonyi hajköltemények csodás kiegészítője, de különleges megjelenést ad a hétköznapokon, munka közben, otthon vagy sportoláskor.

Hajgumi

Aktív szűrők

Óriás, párduc mintás...

Óriás, XXL méretű párduc / leopárd mintás puha microfiber scrunchie / hajgumi. Elegáns hajdísz copfhoz, lófarokhoz, ananász frizurához. Karkötőként is viselhető. Átmérője kb. 16-17 cm.

Normál ár 2 400 Ft Ár 2 160 Ft

Párduc mintás hajgumi,...

Párduc / leopárd mintás puha microfiber scrunchie / hajgumi. Elegáns hajdísz copfhoz, lófarokhoz, ananász frizurához. Karkötőként is viselhető. Átmérője kb. 12 cm.

Normál ár 1 200 Ft Ár 1 080 Ft

Óriás, kalocsai mintás...

Óriás méretű, kalocsai mintás 100% pamut scrunchie / hajgumi, OEKO-TEX I. minősítéssel. Átmérője kb. 16-17 cm. Szín: FEHÉR alapon kalocsai minta

Normál ár 2 400 Ft Ár 2 160 Ft

Kalocsai mintás 100% pamut...

Kalocsai mintás 100% pamut scrunchie / hajgumi, OEKO-TEX I. minősítéssel. Átmérője kb. 12 cm. Szín: FEHÉR alapon kalocsai minta. Néptáncosok alapdarabja

Normál ár 1 200 Ft Ár 1 080 Ft