Szűrés eszerint

Külső rész:

Külső rész:

Töltet:

Töltet:

Ár

Ár

  • 3 780 Ft - 4 990 Ft

Friss hírek

Szemmaszk

Aludj nyugodtan, ébredj kipihenten és ragyogó bőrrel! 
Az alvómaszk kizárja a zavaró fényeket, így akár nappali fénynél is lehetőséged van pihenni. Biztosítsd szervezetednek az optimális környezetet az alváshoz, hogy képes legyen regenerálódni, feltöltődni! 
Ehhez a GR80 szemmaszkok nyújtanak segítséget neked.

Szemmaszk

Aktív szűrők

Ekrü szatén selyem...

Az alvómaszk mindkét oldala szaténselyemből készült és gumipántja is selyemmel van borítva. Töltet nélküli, vékony kivitel. Szín: EKRÜ (krém)

Ár 4 290 Ft

Bélelt sötétkék szatén...

Az alvómaszk mindkét oldala szaténselyemből készült és gumipántja is selyemmel van borítva. Töltettel rendelkezik, kényelmes, vastag kivitel. Szín: SÖTÉTKÉK (navy blue)

Ár 4 990 Ft

Wellsoft szürke mintás...

Pihe-puha wellsoftból készült alvómaszk, melynek egyik oldala mintás, másik egyszínű. A gumipánt egyik fele diszkréten csillogó, másik matt. Töltetet nem igényel, kb. 15 mm vastag. A szemnek nyugtató és kényelmes viselet, teljesen kizár minden fényt. Szín: SZÜRKE JACQUARD

Normál ár 4 200 Ft Ár 3 780 Ft

Wellsoft alvómaszk,...

Pihe-puha wellsoftból készült alvómaszk, melynek mindkét oldala egyszínű. A gumipánt egyik fele diszkréten csillogó, másik matt. Töltetet nem igényel, kb. 15 mm vastag. A szemnek nyugtató és kényelmes viselet, teljesen kizár minden fényt. Szín: FEKETE

Normál ár 4 200 Ft Ár 3 780 Ft