Szállítási müdok  Szállítás   ___________A pénztárban választhatsz, hogy a Magyar Posta vagy a GLS futárszolgálat vigye házhoz a csomagodat.
A kosárba rakott termékek súlya és mérete alapján a rendszer automatikusan kalkulál és az alapján kínálja fel a lehetséges szállítási módokat, árakat.
A feltüntetett árak a csomagolási költséget is tartalmazzák.Szállítás Magyarországon belül   Szállítás Magyarország egész területén:Szállítási díjak a Magyar Postával Magyarország egész területén  Magyar Postával:

Szállítási mód Ár (súlytól függően) Kézbesítési idő Követhető
Elsőbbségi levélküldemény 300 Ft - 670 Ft 1-2 munkanap Nincs nyomkövetési száma
Ajánlott levélküldemény 730 Ft - 990 Ft 3-4 munkanap Van nyomkövetési száma
Ajánlott + elsőbbségi levélküldemény 785 Ft - 1.155 Ft 1-2 munkanap Van nyomkövetési száma
MPL futárszolgálat - csomag 1.700 Ft - 2.050 Ft 1-2 munkanap Van nyomkövetési számaSzállítás GLS futárszolgálattal Magyarország területén   GLS futárszolgálattal:

Súly Ár Kézbesítési idő Követhető
0-2 kg 2.140 Ft 1 munkanap Van nyomkövetési száma
2-5 kg 2.840 Ft 1 munkanap Van nyomkövetési száma
5-10 kg 3.140 Ft 1 munkanap Van nyomkövetési száma
10-15 kg 4.140 Ft 1 munkanap Van nyomkövetési számaSzállítás az EU országaiba   Szállítás az EU országaiba:

Szállítási mód Ár (súlytól függően) Kézbesítési idő Követhető
EU-ba elsőbbségi levélküldeményként 815 Ft - 1.900 Ft 1 hét - 1 hónap Nincs nyomkövetési száma
EU-ba ajánlott + elsőbbségi levélküldeményként 2.370 Ft - 3.550 Ft 1 hét - 1 hónap Van nyomkövetési száma
EU-ba csomagként* ~ 8.000 Ft* (változhat!) 1 hét - 1 hónap Van nyomkövetési száma


*A nem belföldi, EU-ba szállítandó postai csomagok szállítási költsége országonként változó, így a táblázatban egy hozzávetőleges ár látható. A végleges szállítási költség a pontos cím ismeretében kalkulálható, melyet előzetesen e-mailben egyeztetek. A rendelés ezek után módosításra kerül a kérésed / beleegyezésed szerint.

bank_card.png  Fizetés   ___________Banki átutalással

Banki átutalás választása esetén az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben fogod megkapni a rendelés elküldése után. Minden szükséges információ (név, számlaszám, közlemény, összeg) megtalálható lesz benne. A rendelés feldolgozása és a róla szóló számla kiállítása csak az összeg beérkezése után történik meg.


Online bankkártyás fizetéssel

A leggyorsabb és legkényelmesebb fizetési módszer. Az online bankkártyás fizetések a © Paylike biztonságos, 3D Secure rendszerén keresztül valósulnak meg a szokásos, többlépcsős azonosítással. A szerződési feltételek elfogadása után, a "Fizetés" gombot megnyomva máris kezdeményezhető az online fizetés. A kártyaadatok megadása után (kártyaszám, lejárat [hónap/év], CVC vagy CVV-kód) a szokásos módon jóvá kell hagyni a fizetést. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A rendelés feldolgozása és a róla szóló számla kiállítása csak az összeg beérkezése után történik meg.

Master Card   Maestro card   Visa electron   Visa