Termékek listája "GR80" márka szerint:


Minőségi, kézzel készített termékek.
Made in Hungary


Elegancia
 | Praktikum
 | Kényelem | Egyediség

A GR80 márka csakis 
saját tervezésű és kézzel elkészített termékeket kínál, melyek kizárólag minőségi anyagokból, igényesenMagyarországon készültek.

Ezek a handmade alkotások teljesen egyediek, mivel a saját fejlesztésű szabásmintáimat alkalmazom. Ezzel még plusz az az előny is társul, mely lehetővé teszi, hogy minél jobban megfeleljenek azoknak a követelményeknek, amiket az adott terméktől használat közben elvárunk.

Fontos szempont, hogy minden egyes darab különleges és elegáns legyen, ugyanakkor funkcióját tekintve kényelmes és praktikus is.

GR80.hu © 2020 óta

Aktív szűrők

Párduc mintás hajgumi,...

Párduc / leopárd mintás puha microfiber scrunchie / hajgumi. Elegáns hajdísz copfhoz, lófarokhoz, ananász frizurához. Karkötőként is viselhető. Átmérője kb. 12 cm.

Normál ár 1 200 Ft Ár 1 080 Ft

Cica hímzéssel fekete...

Cicás hímzett fekete vászon táska. Különleges, egyedi, elegáns macskás ajándék. Dekoratív dísz zacskó ajándék átadásához is férfiaknak és nőknek. Pamut szatyor

Ár 3 100 Ft

Arany szatén párnahuzat -...

Elegáns szaténselyem párnahuzat hajtöredezés megelőzésére, kócosodás ellen. Érzékeny arcbőrhöz is kiváló, fokozza a szérumok, krémek hatékonyságát

Ár 4 490 Ft

Óriás, kalocsai mintás...

Óriás méretű, kalocsai mintás 100% pamut scrunchie / hajgumi, OEKO-TEX I. minősítéssel. Átmérője kb. 16-17 cm. Szín: FEHÉR alapon kalocsai minta

Normál ár 2 400 Ft Ár 2 160 Ft

Ekrü szatén selyem...

Az alvómaszk mindkét oldala szaténselyemből készült és gumipántja is selyemmel van borítva. Töltet nélküli, vékony kivitel. Szín: EKRÜ (krém)

Ár 4 290 Ft

Furulyatok hangjegy...

Furulyatok vékony béléssel szoprán furulyához, melyben elfér a hangszer + a tisztítópálca. Erős, spanyol vászonból készült, a belső része 100% pamut.

Ár 1 990 Ft

Kalocsai mintás 100% pamut...

Kalocsai mintás 100% pamut scrunchie / hajgumi, OEKO-TEX I. minősítéssel. Átmérője kb. 12 cm. Szín: FEHÉR alapon kalocsai minta. Néptáncosok alapdarabja

Normál ár 1 200 Ft Ár 1 080 Ft

Gepárd furulyatok, bélelt,...

Furulyatok erős béléssel, szoprán furulyához. Elfér benne a hangszer + a tisztítópálca is. 100% pamutból készült, a bélés által jó tartású, védi a furulyát

Ár 2 200 Ft

Kenyeres zsák PUL béléssel...

Kalocsai mintás, frissentartó kenyeres textil zsák, melyben nem penészedik és nem szárad ki a pékáru. PUL béléses, mosható, légáteresztő. Zsinórral zárható.

Normál ár 4 450 Ft Ár 3 560 Ft

Bélelt sötétkék szatén...

Az alvómaszk mindkét oldala szaténselyemből készült és gumipántja is selyemmel van borítva. Töltettel rendelkezik, kényelmes, vastag kivitel. Szín: SÖTÉTKÉK (navy blue)

Ár 4 990 Ft