FoxPost csomagautomatába is rendelhetsz
Írta      2022/05/18 08:28:37     GR80 hírek    hozzászólás 0
FoxPost csomagautomatába is rendelhetsz

Mostantól kényelmesen, FoxPost csomagautomatába vagy akár FoxPost házhoz szállítással is kérheted megrendelésed kézbesítését!

Csomagszállítás egyszerűen, rugalmasan, környezettudatosan és érintkezésmentesen. Ez a FOXPOST.



FOXPOST csomagautomata



A csomagautomaták segítségével egyszerűen, rugalmasan, környezettudatosan és érintkezésmentesen veheted át csomagjaidat a napnak abban a szakában, amikor csak te szeretnéd, az ország számos pontján. A jól megközelíthető, népszerű helyszíneken lévő automaták használatával még a környezetet is óvod!

Akár 2 munkanapon belül kiszállítják csomagodat a célautomatához, miután a futár kivette a csomagot a feladási automatából. 3 naptári nap áll rendelkezésedre, hogy kivedd a csomagodat az automatából (szombat, vasárnap is beleszámít).

* Ha nem sikerül határidőn belül átvenned a csomagot, visszaszállítják a Feladónak és külön díjazás ellenében szállítják újra.






FOXPOST házhoz szállítás

Ha szeretnéd, a csomag az ajtódig jön! Akkor is számíthatsz a Foxpostra, ha nem találsz a közeledben automatát. Futárjaik akár 2 munkanapon belül az ország bármely részére eljuttatják csomagodat. Nem kell egész nap készenlétben állnod, mert 2 órás időintervallumon belül vállalják a csomag kiszállítását, ráadásul közvetlenül fel tudod venni a futárokkal a kapcsolatot, nem rejtegetik az elérhetőségüket.

A küldemények kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 között történik.

Házhoz küldés esetén 2-3 munkanap a kiszállítási idő, miután a futár átvette a csomagot az automatából.

* A csomagokra kiszállítási időgaranciát nem vállalnak. Ha valamilyen oknál fogva nem tudod átvenni a csomagot, 3 nap őrzési idő után visszaviszik a raktárukba. Ekkor már külön díj kerül felszámolásra, ha újra ki kell szállítani vagy ha visszaszállítják a feladónak.


Csomagkövetés

Csomagodat - akár automatába kérted, akár házhoz szállítást választottál - a hozzá tartozó egyedi CLFOX-szal kezdődő csomagszámmal tudod a legegyszerűbben nyomon követni a Foxpost honlapján a Csomagkövetésnél.

Az ÁSZF-ben foglaltak alapján a csomag aktuális állapotáról státuszüzeneteket kapsz a Foxpost-tól e-mailben.

Ha a csomag megérkezett az átvételi automatába, SMS-ben vagy Viber üzenetben is értesítenek.

Aktuális szállítási díjak >>>



Termékajánló:

Szólj hozzá