Árzuhanás! Hegedűhuzat és hegedűtakaró
Írta      2023/03/26 11:37:38     GR80 hírek    hozzászólás 0
Árzuhanás! Hegedűhuzat és hegedűtakaró



Ha egy szuperhasznos és elegáns ajándékot keresel zenész ismerősödnek vagy magadat - és hegedűdet - szeretnéd meglepni egy méltó kiegészítővel, most itt a remek alkalom!



A hegedűtakarók és hegedűhuzatok ára jelentősen kedvezőbb lett!
Válogass bátran és találd meg a legújabb kincset hangszered számára.





Miért érdemes hegedűvédő termékeket használni?



A folyton változó páratartalom miatt a hangszer gyorsan elhangolódik, a húrok hamarabb rozsdásodnak, sőt, idővel a lakkozást is tönkreteheti. A hegedű hangzása mindezektől nagyban megváltozik.

Ezeket a professzionális védőhuzatokat és takarókat a hegedű megóvására alkottam meg és kézzel készítettem minőségi anyagokból, gondosan és igényesen.

Termékeim többsége olyan anyagból készült, ami ellenáll a párának és óvja a hangszert a karcolásoktól és portól.




Elegáns francia varrással dolgozom, mely biztosítja, hogy semmilyen varratban ne akadhasson bele a hangszer és egyéb részei. 




A huzatok általában alul záródnak a selyemszalagok összehúzásával és megkötésével. A nyak részénél szintén selyemszalagot helyeztem el, ami már hozzá van varrva a huzathoz, így az nem veszik el. 



Megnézem a hegedűhuzatokat >>




A takaró egy extra réteget ad a hangszer és a tok teteje között, ami megvédi a finomabb behatásoktól - pl. a vonó érintésétől a tokban - és nem utolsó sorban luxus hangulatot kölcsönöz.

A védőtakaró szintén ellenáll a párának, súlya pedig légiesen könnyű.

Saját tervezésű és fejlesztésű szabásmintám pontosan követi a hegedű formáját, mivel alapvető szempont, hogy tökéletesen illeszkedjen a hangszerhez és a tokhoz egyaránt.

  



Megnézem a hegedűtakarókat >>









Szólj hozzá